Favoritter i September!

 

 

♥ Viva La Juicy NOIR  - Jeg har har brukt den vanlige Viva La Juicy i sikkert 3 år nå og virkelig elsker denne lukta. De kom nylig ut med en ny versjon de kaller NOIR. Og gjett hva? Jeg ELSKER denne også. Nammm... De er like samtidig som de er så ulike, Fantastisk.

Pris: Husker ikke heelt. Men de er desverre ganske stive i prisen.

 

Lorea´l LUMI foundation - De av dere som ser på YouTube har garantert hørt om denne! Jeg kjøpte den for nå ca 1 mnd siden og jeg har blitt helt forelsket. Jeg har ikke orket å kjøpe den før, fordi jeg har hørt at dette er den perfekte foundation til de med tørr hud. Noe jeg IKKE har. Jeg så derfor for meg en foundation som ville begynne å skli på huden min i det jeg påfører den. Plutselig så jeg at den var på kampanje så da tenkte jeg å kjøpe den bare så jeg fikk prøvd den. Jammen ble jeg overasket. Den er perfekt! Den gir den perfekte glød, den har perfekt farge i forhold til huden min, den sklir ikke, sitter lenge lenge lenge. Åh, jeg er bare helt over meg når det kommer til denne!

Pris: 179 kr

 Maybelline Colorsensational - Det er ikke lenge siden jeg skreiv om Color VIVIDS, å denne gangen er det nok en leppestift fra maybelline som skal få en plass i favoritt samlingen. Denne fargen er heeeerlig. Det er en ´nude´, men den får deg ikke til å se utvasket eller død ut... Det er litt farge på den, så jeg føler den er en ´´your lips but better´´farge :-) Konsistensen er litt kremete, den er også veldig godt pigmentert. I love it. Så hvis du vil gå for nude i høst - velg denne! Den er perfekt for høsten også..

Pris: 129 kr


Make Up Store Lipliner - Denne herligheten er en av MUS´s nyheter! Å jeg har falt pladask. Navnet på denne er Graceful. Den er matt og i utgangspunktet et lipliner. Jeg bruker den som det også, for den har den perfekte farge! Jeg bruker også å legge den litt over leppekanten får at de skal se litt større ut (dette funker ordentlig bra med denne), MEN jeg bruker den også som eyeliner! Åh, det blir så bra. Jeg har heletiden brukt MUS´s eyeliner i fargen vanilla både på lepper og øyne når jeg vil det skal være helt rein, men endelig kom denne perfekte nakne fargen. Kan ikke forklare dere hvor glad jeg er i den engang. Den må bare prøves.

Pris: 135 kr

 


Maybelline Babylips - Denne er også snakket masse om på youtube. Det er av god grunn. Det er på en måte en leppomade med farge, men det blir den perfekte farge! Og leppene holder seg fuktige og tørker ikke ut. Jeg kjøpte den i London for ca 30 Norske kroner, så jeg vet ikke hva den koster i Norge eller om vi i det hele tatt har dem. Men Ebay er alltids en mulighet. Jeg har den i fargen Pink Punch.

 

 

MAC cosmetics leppestift - Jeg elsker denne fargen nå som det er høst. Den passer til det meste og er ikke så kraftig at du ikke kan gå med den til hverdags! Annbefales speielt til dere som ønsker en høstfarge, men ikke vil ha for mørk eller Vampy! Fargen heter Plumful. Gotta love this.

Pris: 170 kr

 

 

Lorea´l Miss Manga Mega Volume - My love... Jeg har nevnt denne så mange ganger nå at jeg ikke tror det er noe vits for meg å nevne den flere? :-P


 

Her var da mine September-favoritter! Håper dere så noe dere likte :-) 

 

 

Hva har dine favoritter i September vært?

 

 

#Sminke #skjønnhet #beauty #makeup #favoritter #semptemberfavoritter

15 kommentarer

Sdmd

30.09.2013 kl.18:32

Veldig bra innlegg :)

Nora Solstad

30.09.2013 kl.18:34

Kjempe fin blogg du har!

Ta gjerne en tur innom min blogg også :D

maritaextensions

30.09.2013 kl.18:35

Herlige favoritter! Har brukt en av viva la juice parfymene før men ikke den. Trenger en ny parfyme snart så kanskje noe jeg må teste ut :)

Mine favoritter denne mnd er; Naked basics paletten, holika holika jelly bb cream, aveda daily repair leave in og fairydrops mascara :) har mange fler men, hehe..

makeupbya

30.09.2013 kl.18:37

maritaextensions: Denne lukter h i m m e l s k <3
Kan du ikke lage et innlegg da? :-D

makeupbya

30.09.2013 kl.18:37

Sdmd: :) takk

makeupbya

30.09.2013 kl.18:38

Nora Solstad: Takk :-)

maritaextensions

30.09.2013 kl.18:39

makeupbya: Ah, da må jeg gå å lukte på den:D Gjorde det her om dagen, her hvis du vil se^^ :

maritaextensions.blogg.no/1380288190_september_favoritter.html

makeupbya

30.09.2013 kl.18:41

maritaextensions: Skal sjekke ut nå :-D Har ikke vært innom bloggen min eller noen andres siden torsdag, for jeg har vært i bryllup i helga. Så får ta igjen litt tapt lesing nå!

maritaextensions

30.09.2013 kl.19:19

Oi, så spennende da :) Håpr du koste deg i bryllupp^^

Monica

30.09.2013 kl.20:14

Så mye fint du har likt den siste måneden :) Den foundationen er jeg skikkelig nysgjerrig på, så mulig jeg bare må gi etter å prøve den :) Hva heter MAC leppestiften?

makeupbya

30.09.2013 kl.20:32

Monica: Jeg anbefaler den på det sterkeste :-) Åh, det glemte jeg å skrive! Den heter Plumful!

sarai94

30.09.2013 kl.20:44

aww, så mange fine og flotte produkter :D forelsket meg i absolutt alle leppeproduktene, tihi!

Skal vel skrive innlegg om mine favoritter i morgen :D

xx Siri

Karoe

30.09.2013 kl.21:43

Maybelline Color Sensational var sykt fin i fargen! :D

makeupbya

02.10.2013 kl.23:05

sarai94: Leppe produktene er herlige :-D

makeupbya

02.10.2013 kl.23:05

Karoe: Den er kjempe fin på også :-D

Skriv en ny kommentar

makeupbya

makeupbya

22, Skaun

Hei! Navnet mitt er Aurora, jeg er utdannet make up artist og jobber for Make Up Store. På denne bloggen vil du kunne lese om sminke og skjønnhet :-) makeuupbya@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits