August Favoritter


BLENDING BRUSH 177 - i ekte hår fra Make Up Store! Jeg ELSKER disse børstene. Så å si alle merker fører en slik, å det er fordi det er den børsten du får brukt til mest. Jeg har kanskje 4-5 av denne fordi den er så fantastisk. Blender ut de harde kantene å etterlater det dust og fint. Du kan også legge hel skygge med denne for et soft utrykk, du kan også bruke den til concealer (jeg bruker det aldri til det). Hvis jeg kun fikk velge èn sminkekost ville det blitt denne fordi jeg kan legge en hel makeup med den.


EAZY COVER RED - fra Make Up Store er en concealer med gule/grønne toner i seg slik at den nøytraliserer rødt (Grønt er komplimentær fargen til rødt). Jeg har mye urenheter og røde partier i ansiktet å er avhengig av denne før foundation. Noen bruker faktisk bare denne og ingen foundation!

NARS LAGUNA BRONZER - ååh, som denne har fått kjørt seg denne sommeren. Jeg er såå glad i den. Den er ikke for orange som mange bronzere ofte er,den er veldig naturlig. Den kommer heller ikke med glitterkorn men en ekstremt fin glød. Så det ser ut som du har vært to uker i Bahamas.  I ♥ Sun kissed skin.

MAC COSMETICS HOT NIGHTS - Denne var desverre limited edition denne sommeren, men er nok fortsatt å få tak i på feks eBay.  Navnet på den er Hot Nights å jeg elsker bare navnet på den - navet er perfekt til fargen. Blushen er en frost blush, så den vil gi deg en perfekt glød uten glitterkorn ;-) Fargen minner om en tropenatt , den er en mørk rosaaktig bærfarge. Den er så UTROLIG fin på!

EYELINERE FRA MAKE UP STORE - Disse to har vært mine favoritter denne mnd, Gold digger har vært en favoritt i hele sommer. De er så utrolig godt pigmenterte og fargene tar pusten fra meg. De sitter utrolig lenge på våtkanten, renner ikke. Legger du den feks som en liner over eller under øynene er den fantastisk god å smudge/blende. Eyelinerene er Metaliske. 

L´OREAL MEGA VOLUME MISS MANGA - Denne skrev jeg om tidligere i dag :-) Elsker den.

I LOVE... COCONUT & CREAM - Jeg har lenge vært fan av I love.. produktene, de lukter himmelsk alle sammen. Innpakningene deres er også veldig fine synes jeg. Merket er fra UK. Jeg kjøpte dette Body butteret deres nylig og lukta er jo fantastisk så jeg tenkte å gi den en sjangse (Body butter er ikke det jeg er mest glad i) Jeg synes egentlig at body butter kan ha en for tykk konsitens og bruke alt for lang tid på og tørke og alt for sterk lukt. Jeg hater å føle at jeg går med et ´lag´på huden en hel dag. Men her overasket denne meg veldig, for den er lett og god og tørker inn fort - men beholder fortsatt butter feelingen! Den etterlater den herlige duften på kroppen.  

VIVA LA JUICY prafyme Juicy Couture. Glemte bilder av denne, men denne duften har jeg brukt hver dag i 3 år :-) Elsker lukten.

AQUA COOLING POWDER MAKE UP STORE - Skrev nylig et innlegg om denne.

PUNKTVIPPER MAKE UP STORE - Skrev innlegg om de i går :)

 

Dette var mine favoritter i August, har du prøvd noe av dette?

Hva var dine favoritter?

 

#sminke #skjønnhet #beauty #augustfavoritter #makeup
 

 

11 kommentarer

Charlotte

01.09.2013 kl.22:23

Åå du er den beste sminkebloggeren tusen takk! kan du skrive hvor man kan kjøpe produktene på innleggene dine? :)

Dua

02.09.2013 kl.13:11

Wow de eyelinerene så veldig bra og pigmenterte ut :)

Elsker alt som har med kokosnøtt <3 så tror jeg må kjøpe den kremen snart :)

sarai94

02.09.2013 kl.15:17

Har ikke prøvd noen av disse produktene faktisk :) Den rosa øyenskyggen og eyelinerne var knallfine. Eyelinerne hadde en superduper pigmentasjon og farger!

xx Siri

makeupbya

02.09.2013 kl.17:48

Charlotte: Åh, det var utrolig koselig å høre <3 Jeg kan selvfølgelig begynne å skrive hvor ting er fra! Har ikke tenkt på det jeg. Men om det er noe spesielt jeg har brukt eller lagt ut til nå du lurer på så er det bare å spørre meg :-)

makeupbya

02.09.2013 kl.17:48

Dua: De er helt syke! Fantastisk gode :-D Jeg elsker også kokos lukt, denne er kjempe god :-D

makeupbya

02.09.2013 kl.17:50

sarai94: Det er i utgansgspunktet en blush, men det er ingenting i veien for å bruke den som skygge :-) (har allerede gjort det,hehe) Eyelinerene er kjempe myke og er ekstremt godt pigmenterte :-D

Camilla Nilsen

02.09.2013 kl.18:31

veldig mange fine produkter! elsker bildene

Beauty by Tina

02.09.2013 kl.19:38

Der var innlegget ditt ja! Så mange fine favoritter :-) Helt klart flere ting jeg ønsker å prøve, bl.a body butteret, mascaraen og blushen :-)

Monica

03.09.2013 kl.20:16

SÅ mange fine favoritter :) Blushen så jo dritkul ut :) Jeg har dilla på sminkekoster, så kosten frister. Selv om jeg har mange lignende fra før ;)

makeupbya

04.09.2013 kl.19:16

Monica: Takk :-) Blushen har helt klart vært min favoritt denne sommeren! Man får jo aldri nok sminke koster ;-) hehe

makeupbya

04.09.2013 kl.19:23

Beauty by Tina: Takk :-) Ja, jeg synes jo åpenbart alle de tingene er fantastiske ;-)

makeupbya

04.09.2013 kl.19:23

Camilla Nilsen: Tusen takk :-)

Skriv en ny kommentar

makeupbya

makeupbya

22, Skaun

Hei! Navnet mitt er Aurora, jeg er utdannet make up artist og jobber for Make Up Store. På denne bloggen vil du kunne lese om sminke og skjønnhet :-) makeuupbya@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits